Naamarmbanden

Leren Naamarmbandjes bestellen

Je ziet ze vaak in toeristische badplaatsen en dorpjes: voorgedrukte leren naamarmbandjes…Altijd even kijken of je eigen naam er tussen staat en of het op de zelfde manier geschreven is. Dit laatste is niet altijd evident. Zo schrijf ik mijn naam (Anouck) met ck; dat kom je maar zelden tegen. Daarnaast worden er tegenwoordig een heleboel nieuwe, originele, aparte kindernamen verzonnen. Nu, voor al diegene die nooit hun naam in die armbandjes winkels tegen komen, kan ik op maat en naar wens een leren naamarmband maken. Het is echt leer, natuurlijke kleur. Het bandje is ongeveer 1 cm breed en word met de hand gestempeld. De sluiting is een drukknop, makkelijk open en dicht te doen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Prijs: € 7,50 per stuk + 1,99 handlingverzendkosten

Stuur een mail naar Anouck@good2get.nl voor een levertijd van een leren naamarmbandje naar wens.

Ben je niet zo gek op leer maar wil je wel een naamarmbandje naar wens bestellen? Ik knoop ze ook van touw, of maak ze van kralen…Zie hier wat meer voorbeelden op mijn andere website Good2get.nl

leren-naamarmband-bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top