Naamarmbanden

Leren Naamarmbandjes bestellen

Je ziet ze vaak in toeristische badplaatsen en dorpjes: voorgedrukte naamarmbandjes…Altijd even kijken of je eigen naam er tussen staat en of het op de zelfde manier geschreven is. Dit laatste is niet altijd evident. Zo schrijf ik mijn naam (Anouck) met ck; dat kom je maar zelden tegen. Daarnaast worden er tegenwoordig een heleboel nieuwe, originele, aparte kindernamen verzonnen. Nu, voor al diegene die nooit hun naam in die armbandjes winkels tegen komen, kan ik op maat en naar wens een leren naamarmband maken. Het is echt leer, natuurlijke kleur. Het bandje is ongeveer 1 cm breed en word met de hand gestempeld. De sluiting is een drukknop, makkelijk open en dicht te doen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Prijs: € 7,50 per stuk + 1,99 handlingverzendkosten

Stuur een mail naar Anouck@good2get.nl

leren-naamarmband-bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top