horoscoop armbanden

Leren Horoscoop Armbandjes

Leren horoscoop armbandjes vind je in veel toeristische plekken, men kijkt altijd even in de rekken of zijn horoscoop symbool er tussen zit. Waarom weet ik niet, het trekt gewoon aan. Geloof je in de astrologie? Of vind je het gewoon leuk om aan de hand van een stoere armband je horoscoop aan te geven? Of vind je het symbool gewoon mooie? Voor wat voor reden dan ook, met deze brede leren armband met een handige drukknoop als sluiting haal je een leuk sieraad in huis. Je kunt de armband makkelijk aan en uit te doen. Hij word op maat gemaakt met de horoscoop symbool naar wens.

Hieronder vind je een afbeelding van alle astrologische symbolen. Herken je die van jou al?

Wil je ook een leren horoscoop armbandje op verzoek en naar wens laten maken? Mail je wensen (polsbreedte, horoscoop) naar Anouck@good2get.nl voor een prijsopgave.

Ben je op zoek naar een leer armbandje zonder symbolen? Kijk eens hier wat er op voorraad is.

leren horosoop armbandjes bestellen
Leren Horoscoop symbolen voor Armbandjes op verzoek gemaakt
Winkelwagen
Scroll naar top