Maori Symbolen kettingen

Maori Symbolen kettingen

De Disney film ‘Vaiana’ zit vol met Maori Symbolen kettingen en voorwerpen. Maui draagt o.a. een magische haak met zich mee, die vol tekeningen en symbolen is versierd. Deze vishaak, geïnspireerd op sieraden uit Hawaii, Nieuw Zeeland (Maori’s) of andere eilanden uit de Pacific staat symbool voor bescherming op reis. Deze stoere ketting hangers werden vroeger uit walvissen boten vervaardigd. Tegenwoordig is het verboden om op walvissen te jagen en vind je de vele symbolische hangers in allerlei andere materies gemaakt. Ik heb zelf in Nieuw Zeeland een hanger uit koeienbot gemaakt tijdens een workshop, erg leuk om te doen. De krul, soort acht, heeft als betekenis eeuwige vriendschap, een schildpad staat weer symbool voor geduld. Deze Maori Symbolen kettingen zijn makkelijk in lengte verstelbaar, het zijn mooie stoere jongenskettingen met een betekenis.

Winkelwagen
Scroll naar top