macrame armbandje kleine maat

Kleuterarmbandjes van leer, leren Peuterarmbandjes, Jongetjes armbanden kleine maat

Niks zo leuk als een stoer klein ventje met ook zo’n leren armband zoals papa (of mama). Speciaal voor deze stoere kidz, maak ik regelmatig armbandjes op maat. De geknoopte vriendschapsbandjes zijn altijd in trek maar soms wilt de kleuter de armband uit en aan kunnen doen want “altijd hetzelfde om hebben is ook maar saaie” ( dit citaat komt van mijn eigen kleuter af…) Vandaar dat er in de webshop leren armbanden met handige schuifknopen en met een drukknoop te vinden zijn. Sommige zijn op 11cm gemaakt (peuter / kleuter armbandjes maat), andere op 13 cm en groter. Mocht de juiste maat er niet tussen zitten, mail me gerust. Ook sommige paracord armbanden zijn verkrijgbaar op kleutermaat.

Winkelwagen
Scroll naar top