vriendschapsbandje voor een jongen

Simpele Zeilersarmbandjes

Ik kreeg onlangs het verzoek van een zeilersschool om simpele Zeilersarmbandjes te maken met zeiltouw voor een groep jongeren. Terwijl ik ze maakte, waren mijn man en mijn dochter van 8 ook gecharmeerd. Zij wilde er ook een! Soms hebben de mooiste sieraden een simpele uitstraling. Ook een groot voordeel van dit armbandje is dat het makkelijk op maat te schuiven is met behulp van de twee schuifknoopjes. Je kunt er mee zwemmen, douche en zeker ook zeilen! Vanaf nu dus ook verkrijgbaar op deze site, stoere simpele jongensarmbandjes van zeilerstouw, ik noem ze ook wel eens Vriendschapsarmbandjes! Op verzoek kan ik er meerdere maken in een bepaalde kleur. De meeste passen zowel brede als smalle polsen maar om toch een verschil te maken, heb ik ze onder drie verschillende maten op de website gezet. Mocht jouw maat er niet tussen zitten in de kleuren die jij wenst, mail me gerust (Anouck@good2get.nl) dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Deze simpele Zeilersarmbandjes kan ik eventueel ook met initialen kralen maken.

Zeilerarmbandjes
Winkelwagen
Scroll naar top