stoere initialen armbandjes

Initialen Armbandjes als cadeautje

Onlangs kreeg ik de vraag of ik stoere initialen armbandjes als traktatie cadeautje kon maken in het legergroen waar de eerste letter van een jongensnaam in verwerkt werd. De jarige had namelijk een feestje bij het leger museum en wilde al zijn beste vriendjes trakteren met een stoer Vriendschapsarmbandje. Ik bedacht een simpel jongensarmbandje, makkelijk op maat te schuiven door de handige schuifknoopjes waar een letterkraal aan geregen is. Voor 8 jarige jongens is dit een top cadeautje: niet te opzichtig, stoer en makkelijk aan en uit te doen mocht dat nodig zijn. Ze kunnen er ook gerust mee zwemmen of onder de douche. De jongens waren erg blij met het presentje en na afloop kreeg ik een leuke foto toegestuurd.

De initialen armbandjes zijn gemaakt van stevig paracord touw met twee handige schuifknopen zodat de armband zowel smalle als wat bredere polsen past. Ik heb niet alleen leger groen touw maar ook wat fellere kleurtjes, met of zonder patroontje er in verweven.

Wil je ook op je verjaardagsfeestje initialen armbandjes als traktatie cadeautje geven? Ik heb meerdere kleuren paracord touw op voorraad en ook verschillende letterkralen. Veel is mogelijk. Kijk ook in de webshop voor een idee van designs.

Prijs: € 2.20 per armbandje met een letter + 2.99 HandlingVerzendkosten (grotere partijen armbandjes zijn ook mogelijk, stuur een mailtje voor een passende prijsopgave)

Om te bestellen, mail me je wensen naar anouck@good2get.nl; geef dan ook meteen aan hoeveel traktatie cadeautjes je wilt hebben; aan welke kleur touw je zat te denken; welke letter kralen je gebruikt wilt zien; voor wanneer en welke leeftijd de cadeau ontvangers zijn. Op basis van al je informatie werk ik een voorstel uit. Ik stuur dan een foto ter goedkeuring, betaling hoeft pas wanneer je akkoord bent met het eindresultaat.

Winkelwagen
Scroll naar top