stoere initialen armbandjes

Stoere initialen Armbandjes als Traktatie cadeautje

Onlangs kreeg ik de vraag of ik armbandjes kon maken in het legergroen waar de eerste letter van een jongensnaam in verwerkt werd. De jarige jop had namelijk een feestje bij het leger museum en wilde al zijn beste vriendjes trakteren met een stoer Vriendschapsarmbandje. Ik bedacht een simpel jongensarmbandje, makkelijk op maat te schuiven door de handige schuifknoopjes waar een letterkraal aan geregen is. Voor 8 jarige jongens is dit een top cadeautje: niet te opzichtig, stoer en makkelijk aan en uit te doen mocht dat nodig zijn. Ze kunnen we ook gerust mee zwemmen of onder de douche. Het is gemaakt van stevig paracord touw.

Wil je ook zo’n armbandje bestellen? Ik heb meerdere kleuren paracord touw op voorraad en ook verschillende letterkralen.

Prijs: € 2.20 per armbandje met een letter + 1.99 HandlingVerzendkosten

Om te bestellen, kun je een mailtje sturen met je wensen naar anouck@good2get.nl

Winkelwagen
Scroll naar top