sterretje jongensarmband

Waarom heten geknoopte armbandjes vriendschapsbandjes?

Een vriendschapsarmband (ook wel macramé bandje genoemd)  is een met de hand geknoopt armbandje in verschillende patronen en kleurtjes. Allerlei garen kan worden gebruikt al is katoen of DMC garen wel het strakst. Er zijn talloze knoop technieken en figuurtjes mogelijk, zo ook varianten met kraaltjes. Een geknoopt armbandje heet een vriendschapsarmbandje omdat het vaak als cadeau gegeven wordt aan een (beste) vriend of vriendin, als  blijk van waardering voor de vriendschap. Daarnaast zijn het ook nog eens wensarmbandjes. Wanneer men het armbandje omknoopt, kan er een wens gemaakt worden. De wens komt uit wanneer het armbandje breekt! Leuk cadeau idee, toch? Bestel hier een hip geknoopt jongensarmbandje uit voorraad of laat het speciaal voor je maken!

Winkelwagen
Scroll naar top