carpediem armband

Jongens sieraden met afbeeldingen en symbolen

Al sinds mensengeheugenis worden er symbolen uit diverse materialen geslepen zoals hout, steen of bot voor het maken van sieraden. Zo maken Maori’s uit walvissen botten sierlijke ketting hangers voor bijvoorbeeld bescherming op reis, dragen hindoestanen vaak het Ohm teken of de katholieke een kruisje en zijn de Chinese helemaal weg van het ying-yang teken. In sommige culturen vereren ze een bepaald dier zoals de witte olifant in Thailand (brengt geluk) of de schildpad. Kleuren kunnen soms ook een bepaalde boodschap doorgeven zoals sieraden in groen, geel, rood van de Rasta’s of de kleuren van de regenboog voor de gay community.

Hier een paar voorbeelden van symbolen sieraden te bestellen in deze webshop:

Geluksamulet olifant;

Surfersketting;

Peace & love ketting;

Rasta armbandjes;

Ying Yang armbandjes;

Winkelwagen
Scroll naar top