armbandjes om cadeau te geven

Traktatie armbandjes, uitdeel cadeautjes

Mijn buurjongetje van 6 draagt de laatste tijd allerlei “jongenssieraden”. Het blijkt een hele trend in zijn klas: jongens dragen naast stoere armbanden ook kettingen. Zijn moeder vroeg me of ik nog wat leuke traktatie armbandjes kon maken voor in de grabbelton van zijn verjaardagsfeestje. Dat vond ik een leuke opdracht. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en heb wat voorstellen gedaan. Uiteindelijk heeft hij mij zijn lievelingskleuren opgegeven en ik heb wat leuke gevlochten armbandjes speciaal voor hem en zijn vriendjes gemaakt. Met een lusje aan de ene kant en twee lange vlechten aan de andere kant, zijn deze makkelijk om te knopen en voor diegene die hem niet altijd aan willen, kun je er een strik in leggen. Bijkomend voordeel in dat het zowel smalle polsjes als bredere past. En weer een klantje tevreden! In de webshop zijn regelmatig verschillende mixen van traktatie armbandjes opgenomen, shop ze hier.

traktatie armbandjes
Traktatie armbandjes
Winkelwagen
Scroll naar top