Holland, kleine maat vriendschapsbandje

Stoere oranje jongens & mannen armbanden voor Koningsdag

De lente komt er weer aan en daarmee ook Koningsdag! Het word dan weer even zoeken naar die ene oranje T-shirt of dat oranje petje. Maar je kunt natuurlijk ook een paar stoere oranje armbanden bestellen. Altijd handig om in huis te hebben en je kunt ze natuurlijk ook voor een WK wedstrijd dragen. Hieronder op een rijtje de speciale oranje Koningdag armbanden, te bestellen in de webshop. De paracordarmbanden zijn te verkrijgen in een mannenmaat (polsomtrek 19 cm) maar ook in een jongensmaat (15 à 16 cm polsomtrek). Geknoopte vriendschapsarmbandjes kunnen op verzoek op maat gevlochten worden van heel klein tot heel groot, stuur daarvoor een mail naar Anouck@good2get.nl. Kijk ook eens onder de leren armbandjes, daar zitten ook vaak exemplaren tussen met oranje.

rood wit blauw armbandje
gevlochten armband
Winkelwagen
Scroll naar top