armbandjes voor sportteam

Armbandjes voor een voetbal team

Onlangs kreeg ik het verzoek van een jeugd voetbalvereniging in Zeeland om stoere armbandjes te vlechten in de kleuren van hun shirtjes. Deze vriendschapsarmbandjes werden als cadeau uitgedeeld aan het einde van hun voetbal seizoen. Ik heb een foto gestuurd met verschillende patroontjes, daaruit kozen ze de armband te zien op de foto hieronder. Dit zijn echt de opdrachten waar ik vrolijk van word. Zo leuk om te bedenken dat deze jongens de hele zomer toch nog als soort “team” bij elkaar zullen zijn doordat ze symbolisch allemaal het zelfde armbandje aan hebben. Ieder voetbalteam heeft andere kleurencombinaties, ik heb inmiddels heel wat voorbij zien komen. Armbandjes voor een voetbal team of ieder ander sportief team is een leuk afscheidscadeau voor groot en klein.

Armbandjes voor een voetbal team
Winkelwagen
Scroll naar top