naam zakje voor cadeau

Naamzakje als cadeauverpakking

Een naamzakje als cadeauverpakking is een origineel en persoonlijk zakje voor een klein cadeautje zoals een vriendschapsarmbandje of sleutelhanger. Ik heb er een aantal zelf bedacht en ontworpen maar vind het ook erg leuk om andere ideeën te ontvangen. Heb je een leuk jongensarmbandje of een stoere ketting gezien in de webshop maar wil je het niet zomaar cadeau geven? Laat een katoen trekkoord zakje borduren met de naam van de ontvanger, dat maakt het cadeau helemaal af! Je kunt er ook voor kiezen om een symbool er op te laten zetten zoals een hartje voor liefde, klavertje voor geluk, cijfer voor de leeftijd etc. Alle ideeën, voorstellen en vragen zijn welkom. Stuur een mail naar Anouck@good2get.nl voor een prijsopgave (vanaf 3.50 per zakje)

Geen idee wat je wenst, kijk eens hier voor meer inspiratie

cadeau zakje gepresonaliseerd
Winkelwagen
Scroll naar top