AjaxArmbandje

Amsterdam Ajax armbandjes

Amsterdam Ajax armbandjes zijn ontworpen naar aanleiding van een verzoek om een armbandje te knopen in de kleuren van de Amsterdamse vlag. Deze kleuren zijn tevens de kleuren van de voetbalclub Ajax: rood, wit, zwart. Ik zette het ontworpen armbandje in de webshop en kreeg al snel weer een bestelling.

Rood is de kleur van passie, levenslust en kracht.

Wit staat symbool voor puurheid, reinheid.

Zwart dwingt respect af.

In de webshop zijn meerdere modellen Amsterdam Ajax armbandjes te vinden van dunne ronde tot platte met motief. Als de gewenste maat er niet tussen zit of een ander patroon is gewenst, mail me gerust (Anouck@good2get.nl), ik lever ook customized vriendshapsarmbandjes.

Een ander leuk ontwerp is een zwarte paracord Armband met drie rode kruisjes. Deze jongensarmband kan je makkelijk aan en uit doen.

Amsterdam Ajax armbandjes
Ajax Armbandjes
Winkelwagen
Scroll naar top