Bio katoen armbandjes

Volop originele Sinterklaas en Kerstcadeautjes voor jongens!

Als je bent opgegroeid met een broertje, weet je dat ieder jaar weer een leuk origineel niet al te duur kerstcadeautje verzinnen voor hem, niet mee valt. Mijn broer krijgt al jaren van mij een stoere jongenssieraad. Omdat veel van de armbanden en kettingen op maat verstelbaar zijn, met behulp van een schuifknoop, passen de jongenssieraden eigenlijk altijd wel. Ik vind een surfers sieraad erg stoer staan bij een jongen: meerdere vriendschapsarmbandjes om de pols gecombineerd met een leren armband bijvoorbeeld en een haaientandje ketting om de nek…Gelukkig vind mijn broertje het ook altijd leuk om met kerst verrast te worden met weer iets nieuws uit de collectie.

kerstcadeautjes voor jongens
Winkelwagen
Scroll naar top