geknoopte vriendschapsarmbandjes naar wens

Geknoopt vriendschapsarmbandje naar wens online bestellen

Geknoopte vriendschapsarmbandjes in alle maten, motieven en kleuren!

Een vriendschapsarmbandje is een origineel en uniek cadeau voor een goede vriend of vriendin. Er wordt ook gezegd dat ze geluk brengen vandaar ook de naam geluksarmbandjes. In de webshop kun je online stoere jongensarmbandjes of kleurrijke vriendschapsarmbanden voor groot en klein direct uit voorraad bestellen. Zit daar niks tussen of ben je op zoek naar een meisjesarmbandje? Kijk dan ook even op Good2get.

Nog leuker is om armbandjes helemaal naar wens te laten knopen. Een cadeau tip is om de armbandjes op een verjaardag (kinder?) feestje uit te delen. Succes gegarandeerd!

Wanneer je een wens doet terwijl de armband om je pols geknoopt wordt, zal op het moment dat het armbandje uiteindelijk breekt, de wens uitkomen. De vriendschapsbandjes zijn van 100% katoen geknoopt waardoor ze extra lang mooi blijven (je kan er gewoon mee onder de douche of mee zwemmen).

Geef me je lievelingskleuren door en kies uit een van de vele motieven en het wordt voor je naar wens geknoopt! Ik stuur dan een foto op ter goedkeuring en na ontvangst van betaling, wordt het bestelde armbandje meteen met de post opgestuurd.
Je kunt ook rechtstreeks in de webshop een armbandje naar wens bestellen en afrekenen.
Doordat er zo veel verschillende (kleuren en motieven) combinaties mogelijk zijn, worden alle vriendschapsbandjes met evenveel plezier en zorg geknoopt, of je nu een grote of een kleine bestelling hebt.
Prijzen vanaf:
1 st = 3,50 Euro (excl. verzendkosten )

Ken je een echte vriendschapsbandjes verzamelaar? Geef hem dan een “Vriendschapsarmbanden abonnement”. Het eerste armband krijg je ingepakt toegestuurd met een leuke kaart en daarna zal de gelukkige 1 nieuwe armband per seizoen in de brievenbus ontvangen. Dat zijn dus 5 unieke handgemaakte kleurrijke vriendschapsarmbanden voor maar € 18,00 inclusief verzendkosten.
Interesse? Stuur een mailtje naar anouck@good2get.nl

Winkelwagen
Scroll naar top