oertijd feestje

Inspiratie voor het organiseren van een stoer Oertijd Prehistorie Verjaardagsfeestje

Jongens zijn vaak gefacineert door grote beesten uit de prehistorische tijd. In deze periode van de geschiedenis waar het draaide om jagers en verzamelaars, leefde men op een primitieve manier en waren de mannelijke taken vaak heel stoer: met pijl en boog jagen op mammoeten, hutten bouwen, hout kappen, dieren huiden prepareren zodat er kleding van gemaakt kon worden, gereedschappen maken van stenen en bot…Veel van deze activiteiten zijn leuk na te bootsen in een stoer prehistorisch kinderfeestje. Hier een par leuke ideeën op een rijtje:

– Hut laten bouwen in een speelbos

– Met spekstenen aan de slag

– Pijl en boog schieten

– Vuurtje stoken en appeltjes roosteren

– Prehistorisch muurschilderingen laten maken

Tip: geef als traktatie cadeautje een stoere jongensketting of ga zelf aan de slag en maak leuke mamoet vingerpopjes zoals op de afbeelding hieronder.

prehistorisch-oertijd-feestje
Winkelwagen
Scroll naar top