surfersarmbandjes

Custommade Vriendschapsbandjes: voorbeelden

Hieronder kun je een idee krijgen van jongensarmbandjes die gekozen kunnen worden voor een vriendschapsarmbandje naar wens. Kies zelf je kleuren combinatie zo ook de breedte en lengte. Heb je een ander voorbeeld dat hier niet tussen staat en wil je die graag hebben? Mail me naar anouck@good2get.nl .FOTO A:Van boven naar beneden:1- effe kleur bandje, 2- schuingeknoopt 2 kleuren, 3- drie kleurenschuin geknoopt

FOTO B: Van boven naar beneden: 1- ´V´ geknoopt drie kleuren, 2- ´V´ geknoopt extra breed twee kleuren, 3- het ´V´geknoopt met X in het midden van het bandje waardoor de armband twee richtingen in gaat, 4- ´V´geknoopt maar niet paralel

v armbanden

FOTO C: Van boven naar beneden´ruitjes patronen´ 1- twee kleuren, 2- drie kleuren, 3- twee kleuren om en om, 4- drie kleuren om en om, 5- mix ruitjes vier kleuren, 6- repetitive kruis, 7- brede ruitjes armband

ruitjes patroon

FOTO D: Van boven naar beneden: 1- met belletjes, 2- zonder fratsen, 3- brede armband met kralen, 4- met kralen

macrame knooptechniek

FOTO E: Van boven naar beneden: 1-twee kleuren, 2- omweg, 3- slang twee kleuren, 4- slang drie kleuren

overige patronen

FOTO F: Van boven naar beneden: 1- vlecht, 2- zee, 3- meer, 4- zig-zag

voorbeelden

FOTO G: Van boven naar beneden: 1- kruis, 2- ruitjes, 3- iets anders ,4- special, 5- golven

P1160087

FOTO H: Van boven naar beneden:1- wave, 2- pieken, 3-Nora, 4- macramé vlecht

c22

FOTO I: Van boven naar beneden: 1- Turquoise, 2- Hartjes, 3- gevlochten V, 4- vlinder

P1180565

FOTO J: Van boven naar beneden: 1-  Halve maan, 2- rails, 3- vogel

k8

Winkelwagen
Scroll naar top