Jongenskettingen

Vaiana Maori Symbolen jongenskettingen, mooi stoer

In de Disney film ‘Vaiana’ draagt Maui een magische haak met zich mee, die vol tekeningen en symbolen is versierd. Deze vis haak, geïnspireerd op sieraden uit Hawaii, Nieuw Zeeland (Maori’s) of andere eilanden uit de Pacific staat symbool voor bescherming op reis. Deze stoere ketting hangers werden vroeger uit walvissen boten vervaardigd. Tegenwoordig is het verboden om op walvissen te jagen en vind je de vele symbolische hangers in allerlei andere materies gemaakt. Ik heb zelf in Nieuw Zeeland een hanger uit koeienbot gemaakt tijdens een workshop, erg leuk om te doen. De krul, soort acht, heeft de betekenis ‘eeuwige vriendschap, de schildpad staat voor geduld. Deze kettingen zijn makkelijk in lengte verstelbaar, het zijn mooie stoere jongenskettingen met een betekenis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top